top logo
ITR Tamil Radio është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. On-ajër që 2003 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe Indi dhe më gjerë. ITR Tamil Radio japë më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet.
ITR Tamil Radio adresa e internetit zyrtare është www.itrtamil.fr
ITR Tamil Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : ITR Tamil Radio ]