top logo
IN10 Radio është Deoghar të vetëm 24/7 radio stacion. IN10 Radio është në thelb një stacion radio të flasim, por dëgjuesit tanë do të gëzojnë disa album muzikë dhe këngë nga artistë vendas. Megjithatë ne të diskutuar mbi shumë tema dhe çështje, por ne japim më shumë të përqëndrohet në ato tema e cila është në lidhje me jetën tonë të përditshme. Dëgjuesit tanë mund të dëgjoni intervista e shumë njerëzve të famshëm dhe të ftuar speciale. Ne të sjellë programe të cilësisë për ju dhe ju mund të merrni informacion mbi shumë tema si çështjet e shëndetit, herës Wellness, bukurinë dhe palestër.
IN10 Radio adresa e internetit zyrtare është www.in10.in
IN10 Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : IN10 Radio ]