top logo

Gurbani Kirtan transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve. Kjo radio transmetim Gurbani, Kirtan dhe Katha për dëgjuesit.

Gurbani Kirtan adresa faqen zyrtare është www.gurbanikirtan247.com

Gurbani Kirtan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Gurbani Kirtan ]