top logo

Fuqia e një radio e komunitetit është përtej mase, sepse ajo pasqyron diversitetin e një lokalitet dhe jehon me pasionin e popullit të saj. Global Radio Community 91.2 FM - quintessential "Zëri i Alleppey" ka gjithçka që ju nevojitet për të frymëzuar shëndetshme të jetesës dhe të menduarit inovativ. Pasur në përmbajtje programore dhe krijuese në prezantimin, ky komunitet-centric stacion FM pranishëm platformë e përkryer për të adresuar problemet dhe festuar brohoritjet e fëmijëve Alappuzha-së, të rinjtë, njeri i zakonshëm, gratë dhe të moshuarit.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.globalradio.in

E-Mail: voiceofalleppey@globalradio.in

Gjuhe: Malayalam

Radio Global
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : Radio Global ]