top logo
I veshur me cipë Radio transmeton jetojnë indian fundit këngë filma muzikë. ata janë të transmetimit të jetojnë 24hours nga studio e tyre. Objektivi i veshur me cipë Radio kryesor është të sigurojë dëgjuesit e tyre me ngjarjet e fundit të botës film dhe jo vetëm të fundit, por edhe epokën e artë të muzikës.

I veshur me cipë Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Indi : I veshur me cipë Radio ]