Chennai live 104.8 FM

Info koment Stacione raport

Chennai live 104.8 FM synon zgjerimin nevojën tuaj që lidhet me muzikë elegante ri. Themeluar gjithë 2006, Chennai Banoni, FM Pjesa e parë Indisë flasim stereo gjithashtu mund të jetë kryesor kanali britanik stereo gjithë Chennai.

Chennai live 104.8 FM në fjalë seksionin zonën tuaj stereo synon drejt interesante, shkollim përveç për përmirësimin e njerëzve në lidhje Chennai. Ajo synon ngjarjet lokale, info përveç problemeve bazuar në ditën tuaj me jetën e përditshme të gjithë Chennai. Ajo bisedimet Karakteristikat përveç në dialogje së bashku me kompaninë e objektit përveç të pranishmit. Midis shkëlqyer tuaj përveç bisedë emocionuese, seksioni juaj luan më efektive sa i përket rajonal përveç muzikës Intercontinental re të regjistruar në të kaluarën e kombinuar me melodi shumë të mira me minutë.

Filozofia veçanti me pjesën është gjithmonë për të sjellë së bashku një shumëllojshmëri të pikëpamjeve përveç pikëpamjeve aktualisht brenda qytetit përveç tij gjithashtu do të merret me avancimin tuaj të paturit e një trashëgimi të thellë, një aktuale jashtëzakonisht të kënaqur, si dhe një të gjallë të holla perspektivë me qytetin.

Chennai live 104.8 FM adresa website zyrtar është www.chennailive.fm

Vend: Indi

loading...

India Radio Stations

Popular Stations