top logo

Vizioni FM Haiti mbulon një lloj shumë të gjerë të programeve. Ashtu si shumë radio të tjera që nuk janë të përkushtuar një lloj të vetëm të temës apo subjektit për programet e tyre. Ata ofron programe të lajmeve të bazuara, edhe disa shfaqje të mira muzikore, sportive përditësim, Lajm i motit dhe kështu me radhë për të cilat Vizioni FM Haiti është bërë një stacion i madh radio.
Vizioni FM Haiti adresa faqen zyrtare është www.visionfmhaiti.com

Vizioni FM Haiti
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Vizioni FM Haiti ]