top logo

Radio Tele Zenith transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Tele Zenith transmeton prodhime të ndryshme lokale.

Radio Tele Zenith adresa faqen zyrtare është www.radiotelezenith.net

Radio Tele Zenith
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Tele Zenith ]