top logo
Transmeton Radio Kiskeya si Haiti dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, R&B etj. Vizioni Radio Kiskeya kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Haiti ka vet traditën e saj të bukur të muzikës dhe kulturës. Radio Kiskeya shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të organizojmë programe që është gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Faqja zyrtare e Radio Kiskeya është www.radiokiskeya.com
Radio Kiskeya
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Kiskeya ]