top logo

Radio Idole është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Transmeton Radio Idole në më të madh Cap-Haitien, Zonë Haiti dhe më gjerë.

Radio Idole adresa faqen zyrtare është www.rtvidole.com

Radio IDOL
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio IDOL ]