top logo
Ofron Radio Haiti Fokus 24 orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa duke u përpjekur për të ndjekur dëshirat e audiencës së tij. R & B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të jetë heard.Radio Haiti Focus zyrtar adresa radio-Haiti-fokus
Radio Haiti Focus
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Haiti Focus ]