top logo

Radio Fenique Inter listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Fenique Inter has become a very popular radio station of Cap-Haitien, Haiti in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.

Radio Fenique Inter official website address is www.radiofeniqueinter.com

Radio Fenique Inter
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Fenique Inter ]