Shprehja me gojë në radio

Info koment Stacione raport

Nëse nuk ju pëlqejnë disa gjëra të mërzitshme, një radio shpesh paraqet njëra pas tjetrës sesa Radio Expression Orale mund të jetë radio me përmbajtje të freskët, që mund të kërkoni.. Shprehja Radio Orale do t'ju argëtojë në një mënyrë shumë argëtuese dhe tërheqëse. Ju do të gjeni veten të merrni tërhequr nga niveli i madh i angazhimit të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/radio-expression

Gjuhe: frëngjisht

Vend: Haiti

Zhanret: /

loading...

Haiti Radio Stations

Popular Stations