top logo
Radio Citadelle provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, shkëmb të butë, latin songs and french chansonnette, a large array of world music unique in their selections. Radio Citadelle live broadcasting from Haiti.
Radio Citadelle official website address is www.radiocitadelleinter.com
Citadel Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Citadel Radio ]