top logo

Kultura e muzikës së Haitit është paraqitur nga Radio Canal Haiti. Vizioni kryesor i radios është që të promovojë kulturën e bukur dhe vlerën e Haitit dhe muzikën e saj nëpërmjet programeve të Radio Canal Haiti. Me këtë radio ata dëgjues që i pëlqen për të marrë njohur me kulturën e Haitit mund të merrni disa eksperiencë me të vërtetë e madhe kulturore e programimit.
Radio Canal Haiti adresa faqen zyrtare është www.radiocanalplushaiti.listen2myradio.com

Radio Canal Haiti
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Radio Canal Haiti ]