top logo

Korrik 25, 1992, Radio Antena Continental ka dalë nën udhëheqjen e një grupi të të rinjve në Descahos lagje, në juglindje të qytetit të Gonaives. E gjitha filloi në çatinë e një banesë private; Mëngjes kontinental dhe një pjatë të vogël e kishte vendin e saj në diell. Pak Radiot rajonale mund të mburremi një fat të tillë.

Continental Radio Antena
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Continental Radio Antena ]