top logo
Haiti Publicite listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Haiti Publicite has become a very popular radio station of Haiti in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Haiti Publicite official website address is www.radiohaitipublicite.com
Haiti Reklamim
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Haiti Reklamim ]