top logo
Aleluja FM Haiti 98.9 has become listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Aleluja FM Haiti 98.9 has become a very popular radio station of Haiti in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Aleluja FM Haiti 98.9 Adresa zyrtare e internetit është
alleluiafmhaiti.com
Aleluja FM Haiti 98.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Haiti : Aleluja FM Haiti 98.9 ]