Yosi yjor 90.1 FM

Info koment Stacione raport

Yosi yjor 90.1 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: yosisideral901

Cicëroj: yosisideral

Numri i kontaktit: 2440 5157

Adresë: rupo Emisoras Unidas 4 rrugë 6-84 zona 13 Ciudad de Guatemala, Guatemala

Vend: Guatemala

Zhanret: / / / /

loading...

Guatemala Radio Stations

Popular Stations