top logo

Stereo Impacto broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Stereo Impacto broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Stereo Impacto 101.5 FM adresa e internetit është ministeriosimpactocristiano.org

Stereo Impacto
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Stereo Impacto ]