Hits Retro 2

Info koment Stacione raport

Hits Retro 2 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Hits Retro 2 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Guatemala.

Hits Retro 2 Adresa e internetit është www.retrohitsonline.com

Vend: Guatemala

loading...

Guatemala Radio Stations

Popular Stations