Radio Progreso Guatemala

Info koment Stacione raport
Radio Progreso Guatemala is a popular hit radio channel based in Guatemala. It plays various types of music genres like 70s, 80s, 90s, Oldies, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje. Radio Progreso Guatemala official website address is radioprogresoguatemala.com

Vend: Guatemala

Zhanret: / / /

loading...

Guatemala Radio Stations

Popular Stations