top logo

Radio eXpresi ON broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio eXpresi ON broadcasts diverse local productions.

Radio eXpresi ON website address is expresi-on.blogspot.com

Radio eXpresi ON
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Radio eXpresi ON ]