Radio Carisma 92.7

Info koment Stacione raport

Më lëkundëse radio e vendit me programet e njëri shfaqur muzikë nga zhanret muzikore nxehta. Radio Carisma 92.7 është radio juaj për shumë e fun dhe eksitim. With Radio Carisma 92.7 you are no longer left with music from only one kinds of music but rather Radio Carisma 92.7 është radio me lloje të ndryshme të muzikës popullore të mrekullueshme.
Radio Carisma 92.7 Adresa zyrtare e internetit është www.radiocarismafm.com

Vend: Guatemala

Zhanret:

loading...

Guatemala Radio Stations

Popular Stations