top logo
Magica 93.7 FM is a hit live online broadcasting music channel based on La Antigua Guatemala. It plays different range of music genres like 70’s, 80'S, 90'S. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel’s success was driven largely by the strength of its running programs with Spanish music.
Magica 93.7 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Magica 93.7 FM ]