top logo

Botë 98.9 mirëpritur të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Guatemalë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Guatemala dhe nga e gjithë bota Globo 98.9 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Botë 98.9 Adresa zyrtare e internetit është www.globo989.com.gt

Botë 98.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Botë 98.9 ]