top logo

Gerardi FM broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Gerardi FM brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay also have programs for ethnic communities Guatemala, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.

Gerardi FM website address is www.estereogerardi.com

Gerardi FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Gerardi FM ]