top logo

Estereo Juvenil broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Estereo Juvenil broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Estereo Juvenil official website address is www.estereojuvenil.com

Estereo Juvenil
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Estereo Juvenil ]