top logo
El Hit Radio is a popular hit radio channel based in Guatemala City. It plays various types of music genres like Dance, Spanjisht, Techno, Ekstazë, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje. El Hit Radio official website address is www.elhitradio.com
El Hit Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : El Hit Radio ]