top logo

Alfa Radio Ndjenja ka kapur zemrat e mijëra njerëzve të cilët na ndjekin në mbarë botën që nga fillimi tonë, përcjellë muzikën më të mirë, një program i shkëlqyer me lëshon muzikë, lajme nga bota e biznesit tregojnë, intervista me artistë të kohës dhe subjektet e përkujtimit.
Mendje në 97.3 për qytetin e Guatemalës, 101.9 Baja Verapaz, Escuintla 107.1, 106.7 South West, përtej kufijve tanë përmes www.alfa.com.gt

Alfa 97.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guatemala : Alfa 97.3 ]