top logo

Të jetë vigjilent … NOFWAP Brenda grupit, më shumë se kurrë, Radio Kontakt 103.8 duhet të jetë vigjilent.
Politikanët janë së bashku në partitë e tyre logjikën, në dëshirën e tyre për të ruajtur sistemin e padrejtë të funksionimit dhe financimit të jetës politike që përhapet të gjithë ata që do të të vërtetë të mbajë të përgjegjshëm të zgjedhur.

Radio Kontakt 103.8 Adresa zyrtare e internetit është www.radio-contact.gp

Radio Kontakt 103.8
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Guadeloupe : Radio Kontakt 103.8 ]