top logo

MNS Radio, the radio for your favorite hits, pop dhe të lartë 40 muzikë. Kjo është radio që është krijuar me mendime shumë të thella shkak se ata donin për të kënaqur dëgjuesit e tyre të mendimeve të ndryshme dhe shije të muzikës me programet e tyre të llojeve të ndryshme të muzikës.

MNS Radio official website address is www.mnsradio.com

MNS Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Guadeloupe : MNS Radio ]