Wee FM

Info koment Stacione raport

Wee Fm radio është në kombinim Avenue, brenda Rruga. Gjergjit, Grenada. Ne kemi qenë në veprim duke pasur parasysh se 29 Summer 2001. radio transmetimet Wee Fm lidhje me frekuencat e dhëna lidhur me 93. 3 si edhe 93. 9Fm.

tregon Wee Fm kujdesem për një lloj të tregut të ndryshme dhe të ketë muzikë të re, Tregon fundit marrëdhëniet jashtëmartesore, njoftim, diskutuar tregon si dhe komunikimit të qëndrimit me anë të telefonit celular me këtë të pranishmit.

Wee Fm adresa website zyrtar është www.weefmgrenada.com

Vend: Grenada

Zhanret:

loading...

Popular Stations