Ndjenjë 101 Fm

Info koment Stacione raport

Ndjenjë 101 Fm është themeluar me qëllim për të sjellë një lloje të reja të përvojës në radio për dëgjuesit e tyre. Ndjenjë 101 Fm ka lindur për shkak të nevojës për të siguruar përmbushjen e aspekteve të ndryshme të radio, përkatësisht disa prej tyre arsimor, argëtim dhe ndërveprim, janë të gjithë të dorëzuar me një qëllim të unifikuar për të kënaqur të dëgjuarit kënaqësinë e publikut.
Ndjenjë 101 Fm adresa website zyrtar është www.vibesfm101.com

Vend: Grenada

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations