Klassic AM

Info koment Stacione raport

Klassic AM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Klassic AM transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, Lajme dhe folur

Klassic AM adresa faqen zyrtare është www.klassicgrenada.com

Vend: Grenada

Zhanret: /

loading...

Popular Stations