Grenada Broadcast

Info koment Stacione raport

Grenada Broadcast është një stacion radio që është luajtur pa ndalesë të ndryshme muzikë zhanër të lidhura që nga dita e parë e transmetimit të saj. Të gjitha llojet e këngëve të cilat janë të lidhura me Grenada është luajtur në stacionin me prioritet të lartë më të madhe. Grenada Broadcast është për disa muzikë të freskëta dhe të lidhur me kulturën bazë të Grenada.
Grenada Broadcast adresa faqen zyrtare është www.grenadabroadcast.com

Vend: Grenada

Zhanret:

loading...

Popular Stations