GBN Klassic AM

Info koment Stacione raport

GBN Klassic AM duan të paraqesin veten si një stacion të cilat dëgjuesit duhet të jetë i lumtur të. Ata kanë ndërtuar një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të madh mes tyre dhe edhe dëgjuesit e tyre e cila mund të çojë në një stacion më shumë argëtim begatë radio. GBN Klassic AM është kthyer në një stacion shumë popullore radio e Grenadës në një çështje shumë të shkurtër kohe.
GBN Klassic AM adresa website zyrtar është www.klassicgrenada.com

Vend: Grenada

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations