Qyteti Sound FM

Info koment Stacione raport

Qyteti Sound FM është një bazë në Grenada i stacionit radio popullore me shumë të programeve radiofonike emocionuese. Ata kanë marrë disa ftohtë dhe të freskëta programe radio çdo ditë çdo mëngjes ku ata transmeton programe dhe muzikë që janë të freskëta dhe ndihmon dëgjuesit e qytetit Sound FM të fillojë ditën e tyre me shumë freski dhe në një humor të gjallë.
Qyteti Sound FM adresa website zyrtar është www.citysoundfm.com

Vend: Grenada

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations