top logo

Ice FM Nuuk is a very popular radio for the people from Greenland. Ice FM Nuuk luan hot ac dhe rock muzikë së bashku me muzikën e tyre lokale.

ICE FM 95.3 Adresa e internetit është icefm.gl

ICE FM 95.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greenland : ICE FM 95.3 ]

 

Popular Greenland Radio:

KNR Radio

KNR Radio

Stacioni ngjashme: