top logo
Xiaki Foni Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten e tyre si një dëgjues stacion duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe ata vetë në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Xiaki Foni Radio has become a very popular radio station of Chios, Greqia në një çështje shumë të shkurtër kohe me qasjen e tyre miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Xiaki Foni Radio official website address is www.xiakifoni.gr
Xiaki Foni Radio
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Xiaki Foni Radio ]