top logo

Viva Fm filloi veprimtarinë e saj në janar 1999 dhe e bëri fillimin e saj zyrtare në 8 Mars. Shumë shpejt fitoi respektin e publikut dhe mbulon një gamë të gjerë të muzikës së huaj 24 orë të 24 orë.
Ajo është e vetmja radio stacion në qytetin që transmeton vetëm muzikë të huaj dhe ka punuar me të mirë DJ dhe muzikë prodhuesit në rajon shumë shpejt arriti të dalë jashtë dhe të dashur nga dëgjuesit!
Që nga fillimi i funksionimit të Viva FM bërë investime të mëdha në vend jingles kai nga jashtë dhe që ka si fillim të prishet shumë të shkurtër e reklamave, Viva Fm ishte e pashmangshme për të shpëtuar nga rutina e zakonshme e radio stacionet tjera në krahinë dhe për të fituar fanbase madh, që nga fillimi deri tani marrin në konsideratë “Viva FM” si një nga më të nxehta stacioneve radio të Maqedonisë Perëndimore, Viva Fm ende ofron një kombinim i madh të muzikës nga e kaluara, të tashmen dhe … i ardhshëm

Viva FM 95.3 Adresa zyrtare e internetit është www.vivafm.com

Viva FM 95.3
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Viva FM 95.3 ]