Më FM Janinës

Info koment Stacione raport

Më FM Janinës është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Më FM Janinës janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Greqinë.

Më FM Janinës adresa faqen zyrtare është www.topfmioannina.gr

Vend: Greece

Zhanret: /

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations