Ngashënjim Dance Tunes Radio

Info koment Stacione raport
Ngashënjim Dance Tunes Radio është një jetojnë transmetimit në internet kanal muzikor i bazuar në Greqi. Ngashënjim Dance Tunes Radio luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si HOUSE / Indie DANCE / NU DISCO / DEEP HOUSE / HOUSE ndjeshëm / Afro HOUSE / Jack HOUSE / Electronica / Minimal / Tech House / Techno. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin.
Ngashënjim Dance Tunes Radio adresa e internetit zyrtare është seduction-dance-tunes-radio.moonfruit.com

Vend: Greece

Zhanret: / / / / /

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations