Rock Velvet is a online music radio station. Rock Velvet broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Rock Velvet has something for all discerning music lovers.

Rock Velvet official website address is www.rockvelvetradio.com

Velvet Rock
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Velvet Rock ]