top logo
General info about RnB Vibes Radio Radio (RnB Vibes) Scandinavian Satellite Radio AS (RnB Vibes) Transmetimi filloi 10 Nëntor 2007. We are the leading actors of this concept in New york and USA. Transmetimet janë nëpërmjet satelitit dixhital të gjithë Evropën në mënyrë që të gjithë satelitore mund të marrë poshtë shenjat tona. Ne kemi qenë shtuar në rrjetet shumicën kabllor në SHBA, duke përfshirë Get, Canal Digital dhe të gjitha në kuti, si dhe partnerët e tyre, vetëm për të përmendur disa. Përveç kësaj, disa kabllo kompanitë në Danimarkë dhe Spanja zgjedhur për të marrë poshtë sinjale tonë për shkak të kërkesës.
Included in these is one of the popular holiday island of Majorca.Companies have gradually expanded and started in 2006 with his own label under the direction of the radio. RnB Vibes Radio official website address is www.rnbvibes.com
RnB Ndjenjë Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : RnB Ndjenjë Radio ]