top logo
Rec Radio transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Rec Radio transmetuesit besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop, Shtëpi.
Rec Radio adresa e internetit zyrtare është recradio.gr
Rec Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Rec Radio ]