top logo
Radio Eptanisa listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten e tyre si një dëgjues stacion duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe ata vetë në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Eptanisa has become a very popular radio station of Greece in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Radio Eptanisa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Radio Eptanisa ]