Radio Melody Music

Info koment Stacione raport

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. Ekipi transmetues i Melody Music Radio është shumë miqësor dhe ka marrë një dashuri të madhe për muzikën. Me Melody Music Radio ju do të jeni në gjendje të përjetoni cilësinë shumë të mirë të programeve radio dhe ekipin e braodcasting.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.melodymusicradio.com

Email: melodymusicrad@gmail.com

Gjuhe: Grek

Vend: Greece

Zhanret:

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations