top logo
Lelevose FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Lelevose FM broadcasters believe in providing music.
Lelevose FM official website address is www.lelevose.com
Lelevose FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Greece : Lelevose FM ]