Gjithësi 93.6

Info koment Stacione raport

Gjithësi 93.6 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Gjithësi 93.6 transmeton në zonën më të madhe Greqia dhe përtej.

Gjithësi 93.6 Adresa zyrtare e internetit është www.ert.gr

Vend: Greece

loading...

Greece Radio Stations

Popular Stations